QUINA ÉS LA POLÍTICA DE MENORS DE FESTIVAL B?
L'entrada al recinte està prohibida als menors de 16 anys.
QUINA ÉS LA POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ D'ENTRADES?
Un cop realitzada la compra no podràs tornar les teves entrades. Qualsevol dubte sobre aquest o qualsevol altre assumpte relacionat amb les entrades, escriu a ayuda@dice.fm.
LES ENTRADES SÓN NOMINATIVES? PUC COMPARTIR-LES?
Podràs transferir les teves entrades només a través de l'app DICE a una altra persona o persones que també tingui un compte a la ticketera DICE.
Si heu comprat diverses entrades i algú no té l'app, també podeu arribar totes les persones juntes al recinte; totes les entrades s'escanejaran des de la teva app.
ON ESTÀ LA MEVA ENTRADA I QUÈ PASSA SI LA PERDO?
FESTIVAL.B i la ticketera DICE no assumim la responsabilitat en cas de pèrdua o robatori de l'entrada. La teva entrada està guardada de forma segura a la teva app de DICE, a la qual pots accedir amb el teu número de telèfon i el codi de verificació que t'enviaran per SMS; així que no comparteixis aquesta informació amb ningú perquè no puguin accedir al teu compte. La persona titular de l'entrada o la persona assumeix tota responsabilitat en cas que la seva entrada es presenti per duplicat o ja escanejada.

En cap cas no s'acceptaran entrades en PDF o paper.
L'únic punt de venda d'entrades oficial és DICE, per això, l'organització no garanteix l'autenticitat de l'entrada si no ha estat adquirida a DICE, el punt de venda oficial de FESTIVAL.B.
QUINA IDENTIFICACIÓ HE DE PORTAR PER VALIDAR LA MEVA ENTRADA?
Les entrades són nominals: DNI, passaport o carnet de conduir són identificacions vàlides per poder verificar la teva identitat.
HI HAURÀ SERVEI DE BAR?
Sí. No es permet l'entrada de beguda o menjar al festival excepte si és una ampolla d’aigua petita sense el tap. En cap cas es permetrà l’accés amb el tap.
HI HAURÀ SERVEI DE GUARDA-ROBA?
No, excepte si s’accedeix gamb un skate o un casco de la moto, en aquest cas s’hauràn de deixar obligatoriament a una taquilla, es facilitarà un tiquet identificatiu.
PUC ENTRAR CÀMERES FOTOGRÀFIQUES O DE VIDEO AL RECINTE?
No es permet l’entrada amb càmeres fotogràfiques professionals ni càmeres de vídeo. Amb l’excepció dels casos autoritzats per l’organització com acreditats de premsa.
PUC ENTRAR AMB ANIMALS AL RECINTE?
No, l'entrada de qualsevol animal està prohibida.
COM ARRIBAR-HI?
Metro Línia 4 (groga) El Maresme/ Fòrum.
Renfe R1 Sant Adrià de Besòs
Bus: H16, H14, 7, 136 V31, V33, B20, B23, N6, N7 i N28
Tramvia: Trambesòs Línea T4
Bicing: Eduard Maristany 1, Rambla Prim 1-9, Llull 396, Diagonal 26
COM PUC CONTACTAR AMB L'ORGANITZACIÓ?
Escriu a hola@fstvlb.com.
QUÈ PUC FER SI HE PERDUT UN OBJECTE DURANT ELS CONCERTS?
Si has perdut algun objecte al recinte del festival, pots anar al rober i preguntar si l'han deixat allà. Si no hi ha sort, envieu-nos un e-mail a hola@fstvlb.com amb la descripció de l'objecte perdut i us ajudarem si l'hem trobat. Si durant el festival trobes algun objecte que no et pertany, deixa'l a la consigna.
HI HA ESPAIS HABILITATS PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA?
Si, els espais d’entrada i tots els escenaris son accesibles per a persones amb mobilitat reduïda.
HI HA UN ESPAI DE PRIMERS AUXILIS?
Si, hi haurà un espai indicat on es disposarà de servei de primers auxilis.


Totes les FAQs i la normativa específica del cicle estan subjectes a la normativa dictada regularment per l'autoritat sanitària competent. Si hi ha contradicció, preval la normativa dictada per l'autoritat competent.