QUINA ÉS LA POLÍTICA DE MENORS DE B•XTRA22?
L'entrada al recinte està prohibida als menors de 16 anys.
QUINA ÉS LA POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ D'ENTRADES?
Un cop realitzada la compra no podràs tornar les teves entrades. Qualsevol dubte sobre aquest o qualsevol altre assumpte relacionat amb les entrades, escriu a ayuda@dice.fm.
LES ENTRADES SÓN NOMINATIVES? PUC COMPARTIR-LES?
Podràs transferir les teves entrades només a través de l'app DICE a una altra persona o persones que també tingui un compte a la ticketera DICE.
Si heu comprat diverses entrades i algú no té l'app, també podeu arribar totes les persones juntes al recinte; totes les entrades s'escanejaran des de la teva app.
ON ESTÀ LA MEVA ENTRADA I QUÈ PASSA SI LA PERDO?
B•XTRA i la ticketera DICE no assumim la responsabilitat en cas de pèrdua o robatori de l'entrada. La teva entrada està guardada de forma segura a la teva app de DICE, a la qual pots accedir amb el teu número de telèfon i el codi de verificació que t'enviaran per SMS; així que no comparteixis aquesta informació amb ningú perquè no puguin accedir al teu compte. La persona titular de l'entrada o la persona assumeix tota responsabilitat en cas que la seva entrada es presenti per duplicat o ja escanejada.

En cap cas no s'acceptaran entrades en PDF o paper.
L'únic punt de venda d'entrades oficial és DICE, per això, l'organització no garanteix l'autenticitat de l'entrada si no ha estat adquirida a DICE, el punt de venda oficial de B•XTRA.
QUINA IDENTIFICACIÓ HE DE PORTAR PER VALIDAR LA MEVA ENTRADA?
Les entrades són nominals: DNI, passaport o carnet de conduir són identificacions vàlides per poder verificar la teva identitat.
HI HAURÀ SERVEI DE BAR?
Sí. No es permet l'entrada de beguda o menjar al festival.
HI HAURÀ SERVEI DE GUARDA-ROBA?
Sí. Tenim servei de guarda-roba, amb una capacitat limitada. Si s'omple no podrem oferir el servei fins que no hi torni a haver espai. El cost és de 2€ per peça.
COM ARRIBAR-HI?
Metro Línia 1 (vermella) Sant Andreu.
Renfe R2-R2N Sant Andreu Comtal.
Bus: 11, 40, H4, H8, 126 i N9.
Bicing: Malats, pl. Orfila, pl. Estació 12, Gran de Sant Andreu 99-97 i Sol dels Paletes 3.
Pàrquing: c. del Segre 30, 08030 Barcelona.
COM PUC CONTACTAR AMB L'ORGANITZACIÓ?
Escriu a hola@fstvlb.com.
QUÈ PUC FER SI HE PERDUT UN OBJECTE DURANT ELS CONCERTS?
Si has perdut algun objecte al recinte del festival, pots anar al rober i preguntar si l'han deixat allà. Si no hi ha sort, envieu-nos un e-mail a hola@fstvlb.com amb la descripció de l'objecte perdut i us ajudarem si l'hem trobat. Si durant el festival trobes algun objecte que no et pertany, deixa'l al guarda-roba.
MESURES COVID
Per entrar al recinte NO hauràs de presentar cap certificat Covid-19 digital. Recorda que la mascareta continua sent obligatòria en tot moment a l'interior, excepte quan estiguis bevent.

Només s'acceptaran pagaments amb targeta.

Totes les FAQs i la normativa específica del cicle estan subjectes a la normativa dictada regularment per l'autoritat sanitària competent. Si hi ha contradicció, preval la normativa dictada per l'autoritat competent.